Cass Daley



Všechny poznatky, které lidé za staletí nashromáždili o Cass Daley, jsou nyní k dispozici na internetu a my jsme je pro vás shromáždili a uspořádali co nejpřístupnějším způsobem. Chceme, abyste měli rychlý a efektivní přístup ke všem informacím o Cass Daley, které chcete vědět, aby vaše zkušenost byla příjemná a abyste měli pocit, že jste skutečně našli informace o Cass Daley, které jste hledali.

Pro dosažení našich cílů jsme se snažili nejen získat co nejaktuálnější, nejsrozumitelnější a nejpravdivější informace o Cass Daley, ale dbali jsme také na to, aby design, čitelnost, rychlost načítání a použitelnost stránky byly co nejpříjemnější, abyste se mohli soustředit na to podstatné, znát všechny dostupné údaje a informace o Cass Daley, aniž byste se museli starat o cokoli dalšího, o to jsme se již postarali za vás. Doufáme, že jsme dosáhli svého cíle a že jste našli informace, které jste chtěli o Cass Daley. Proto vás vítáme a vyzýváme, abyste si i nadále užívali používání scientiacs.com.

Cass Daley
Cass Daley ve he Duffy's Tavern .png
narozený
Catherine Dailey

( 1915-07-17 )17. ervence 1915
Zemel 22. bezna 1975 (1975-03-22)(ve vku 59)
obsazení Hereka, zpvaka, komik
Aktivní roky 19361975
Manel / manelka Frank Kinsella (m. 1941)
Robert Williamson
( M.  1966-1975)

Cass Daley (narozená Catherine Dailey ; 17. ervence 1915 - 22. bezna 1975) byla americká rozhlasová, televizní a filmová hereka, zpvaka a komik. Dcera irského dirigenta tramvaje zaala Daley vystupovat v noních klubech a v rádiu jako zpvák kapely ve tyicátých letech minulého století.

Kariéra

Daley zaal zpívat jako dít ped sousedními výklady. Známá svými zuby a komickým stylem zpvu zpívala v klubech jako teenager a pracovala jako dívka s kloboukem a elektriká.

Ve ticátých letech zahájila jevitní kariéru, vetn role v inscenaci propagované jako Velká estráda v roce 1934. Objevila se v letech 19361937 v Ziegfeld Follies uvádném jako Cyklon synkopace.

Ve tyicátých letech minulého století se Daley vydal na filmovou dráhu, zejména ve filmech The Fleet's In (1942) s Dorothy Lamour a Betty Hutton a Crazy House (1943) s Ole Olsenem a Chicem Johnsonem . Hrála také po boku Dicka Powella a Dorothy Lamourové v Riding High v roce 1943 a naproti Eddiemu Brackenovi a Dian Lynnové v Out of This World v roce 1945. Mla roli v Red Garters naproti Rosemary Clooney v roce 1954 a její poslední filmová vystoupení byla v Duch je ochotný v roce 1967 a v Norwoodu v roce 1970.

V letech 19441945 byla pravidelnou lenkou The Frank Morgan Show v rádiu NBC. Jako astý rozhlasový host se v roce 1944 objevovala semi-pravideln v The Bob Burns Show na NBC. Byla také velmi populární zpvakou u zámoských vojsk bhem druhé svtové války a mnohokrát se objevila ve vysílání ozbrojených sil Radio Service (AFRS), jako jsou Command Performance a Mail Call . V roce 1945 se pipojila k obsazení The Fitch Bandwagon , dalí populární rozhlasové show. V roce 1950 si zahrála ve svém vlastním rozhlasovém poadu The Cass Daley Show .

Daley zaznamenal nkolik singl s Hoagy Carmichael . The Old Piano Roll Blues dosáhlo vrcholu . 11 v ebíku Billboard Hot 100 a v ebíku se udrelo deset týdn v roce 1950 a Aba Daba Honeymoon dosáhlo vrcholu . 23 v roce 1951 a mapovalo se ti týdny.

V roce 1946 nahrála verzi Put the Blame on Mame a prodalo se jí 150 000 kopií za pouhé dva msíce.

S poklesem rádia odela do dchodu, aby vychovala svého syna v Newport Beach . Po jejím rozvodu s manelem Frankem Kinsellou se v 70. letech pokusila o návrat v malých televizních, filmových a jevitních rolích. Byla mezi hvzdami v roce 1972 nostalgické revue Big Show z roku 1928 , která cestovala po zemi a hrála newyorskou Madison Square Garden .

Smrt

22. bezna 1975, sama ve svém byt, 59letá komika zjevn upadla a pistála na svém sklenném konferenním stolku. Step skla se jí zasekl v krku a ona vykrvácela, ne se její manel vrátil dom a objevil ji.

Ddictví

Za svj pínos pro televizní a rozhlasový prmysl má Cass Daley dv hvzdy na hollywoodském chodníku slávy na 6303 Hollywood Blvd. Cass Daley je pohbena vedle stromu podél silnice na severním konci Sekce 8 (nová zahrada legend), na hbitov Hollywood Forever v Hollywoodu v Kalifornii .

Filmografie

Film
Rok Titul Role Poznámky
1942 The Fleet's In Cissie
Star Spangled Rhythm Mimi
1943 Bláznivý dm Sama / Sadie Silverfish
Vysoká jízda Tess Connors
1945 Mimo tento svt Fanny (bubeník)
Duffy's Tavern Sebe
Snímky obrazovky: rozhlasové poady Sama - Program nedlního vlaku Krátký
1946 Neobvyklá povolání Sebe Krátký, uncredited
1947 Dámský mu Geraldine Ryanová
Variety Girl Sebe
1951 Tady pichází enich Sebe Uncredited
1954 ervené podvazky Minnie Redwing
1967 Duch je ochotný Felicity Twitchellová
1970 Phynx Sebe
Norwood Paní Remleyová (finální filmová role)
Televize
Rok Titul Role Poznámky
1950 Show Jacka Cartera Sebe 1 epizoda
Ed Wynn Show Sebe 1 epizoda
1952 Hvzdy v jejich oích Sebe 1 epizoda
1954 The Bob Hope Show Sebe 1 epizoda
1955 Show Jimmyho Durante Sebe 1 epizoda
1964 Bob Hope pedstavuje divadlo Chrysler Patsy Willisová 1 epizoda

Diskografie

Rok Titul Grafy Odbyt
1940 Je to naposledy, co se zamiluji/ Kde jsi byl minulou noc - -
1946 Obviujte Mame/ Pravda o záleitosti je - 150 000
1946 Mama je pry, sbohem/ To je zaátek konce - -
1947 Fightin 'Love/ Grandma Teeter Totter (With Hoagy Carmichael) - -
1949 Kiss Me Sweet/ Je to krutý, krutý svt - -
1949 Dobrého lovka je tké najít/ v poádku, Louie, pus zbra - 500 000
1950 Louisville Lou/ pan Honkey Tonk - -
1950 The Old Piano Roll Blues/ Stay with the Happy People (With Hoagy Carmichael) #11 -
1950 Vycházíme spolu tak dobe/ Ten, kterého chci, m nebude mít (s Buzem Butlerem) - -
1951 ekám jen na tebe/ ena je slovo s pti písmeny (s Hoagy Carmichael) - -
1951 Aba Daba Honeymoon/ Golden Rocket (With Hoagy Carmichael) #23 -
1953 Volání divoiny/ To jsou vci, které si pamatuji - -

Reference

externí odkazy

Opiniones de nuestros usuarios

Izabela švec

Konečně článek o Cass Daley, který se snadno čte.

Marek Jeřábek

Informace o proměnné Cass Daley jsou velmi zajímavé a spolehlivé, stejně jako ostatní články, které jsem dosud četl, kterých je již mnoho, protože na své datum na Tinderu čekám téměř hodinu a neobjevuje se, takže mi to dává, že mě to postavilo. Využívám příležitosti nechat pár hvězd pro společnost a vysrat se na svůj zkurvený život.

Vanessa Richterová

Můj táta mě vyzval, abych udělal domácí úkol, aniž bych použil cokoli z Wikipedie, řekl jsem mu, že to zvládne prohledáním mnoha jiných stránek. Naštěstí jsem našel tento web a tento článek o Cass Daley mi pomohl dokončit můj úkol. Málem jsem upadl do pokušení jít na Wikipedii, protože jsem nemohl najít nic o Cass Daley, ale naštěstí jsem to našel zde, protože pak táta zkontroloval historii procházení, aby zjistil, kde byl. Dokážete si představit, že se dostanu na Wikipedii? Naštěstí jsem našel tento web a článek o Cass Daley zde. Proto vám dávám svých pět hvězdiček.

Agata šindelářová

Pěkný článek z Cass Daley.