Casper (rapper)



Všechny poznatky, které lidé za staletí nashromáždili o Casper (rapper), jsou nyní k dispozici na internetu a my jsme je pro vás shromáždili a uspořádali co nejpřístupnějším způsobem. Chceme, abyste měli rychlý a efektivní přístup ke všem informacím o Casper (rapper), které chcete vědět, aby vaše zkušenost byla příjemná a abyste měli pocit, že jste skutečně našli informace o Casper (rapper), které jste hledali.

Pro dosažení našich cílů jsme se snažili nejen získat co nejaktuálnější, nejsrozumitelnější a nejpravdivější informace o Casper (rapper), ale dbali jsme také na to, aby design, čitelnost, rychlost načítání a použitelnost stránky byly co nejpříjemnější, abyste se mohli soustředit na to podstatné, znát všechny dostupné údaje a informace o Casper (rapper), aniž byste se museli starat o cokoli dalšího, o to jsme se již postarali za vás. Doufáme, že jsme dosáhli svého cíle a že jste našli informace, které jste chtěli o Casper (rapper). Proto vás vítáme a vyzýváme, abyste si i nadále užívali používání scientiacs.com.

Casper
Casper na 2018 Splash!  festival
Casper na 2018 Splash! festival
Základní informace
Rodné jméno Benjamin Griffey
narozený ( 1982-09-25 )25. záí 1982
Lemgo , Nmecko
ánry
Povolání
  • Rapper
  • zpvák
Aktivní roky 2003 souasnost
títky tyi hudba
Související akty

Benjamin Griffey (narozený 25. záí 1982), známjí pod umleckým jménem Casper , je nmecký americký rapper podepsaný pod nmeckým hudebním vydavatelstvím Sony Music .

Raný ivot

Casper se narodil v Lemgu v Severním Porýní-Vestfálsku nmecké matce a americkému otci Arlenu Griffeyovi, který byl vojákem umístným v Lemgu. Jeho rodina se pesthovala do Augusty ve stát Georgia ve Spojených státech, kdy mu byly dva týdny, kde il v pívsu. Ve vku 11 let se pesthoval zpt do Nmecka a se svou matkou a mladí sestrou se usadil v Bielefeldu . Pestoe jeho matka byla Nmka, nebyl vychováván dvojjazyn, a proto zpoátku bojoval ve kole.

Kariéra

Casper se podílel na mnoha studiových nahrávkách s jinými nmeckými rappery, jako jsou Abroo a Separate. Spolen zaloili hip-hopovou skupinu Kinder des Zorns. V roce 2004 vydali Rap Art War , své první a jediné album.

V roce 2006 vydal mixtape s názvem Die Welt hört mich s labelem 667 - One More Than the Devil. Ve dvou letech po vydání Die Welt hört mich absolvoval turné po Nmecku a dne 9. kvtna 2008 vydal prostednictvím gramofonové spolenosti 667 své první album Hin zur Sonne .

V únoru 2009 opustil 667 záznam a podepsal smlouvu se spoleností Selfmade Records. Spolu s Kollegahem , Favoritem a Shimlem, kteí byli také podepsáni pod Selfmade Records, vydali Chronik 2 v dubnu 2009.

V íjnu 2010 Casper opustil Selfmade Records a podepsal novou smlouvu s Four Music . Jeho druhé album XOXO vylo 8. ervence 2011.

Casper je známý svým mírn chraplavým znjícím hlasem: bylo to zpsobeno tím, e v poátcích své hudební kariéry hrál v punkových / hardcorových kapelách, co mlo za následek urité pokození jeho hlasivek.

Recepce na nmecké rapové scén

Casper byl asto oznaován jako emo rapper , co také pouívá k popisu sebe sama s tím, e ho u dost otrávilo, kdy se ho nkdo ptal na jeho styl. Jeho texty jsou peván autobiografické, zejména v písni Hin zur Sonne, popisující jeho raný ivot v Americe.

Diskografie

Alba
  • 2008: Hin zur Sonne
  • 2011: XOXO
  • 2013: Hinterland
  • 2017: Lang lebe der Tod
  • 2018: 1982 spolen s Marterií
Smsi
  • 2006: Die Welt hört mich
  • 2007: Exkluzivní Mixtape (online mixtape)
EP
  • 2003: Grundstein
  • 2011: Auf und davon - EP
Freetracks
  • 2006: Kann nicht verlieren
  • 2006: Sie lieben mich jetzt
  • 2007: Party wie die Rockstars
  • 2008: Nie wieder (feat. Prinz Pi)
  • 2011: Nie Wieder (Akustik Version) (feat. Prinz Pi)
  • 2012: Nie Auf (s Cro feat. Timid Tiger)
  • 2012: Halbe Mille
Spolupráce
  • 2004: Rap Art War ( album Kinder des Zorns )
  • 2009: Chronik 2 - sampler s Kollegah, Shiml a Favorite
  • 2018: 1982 - album s Marterií
Jednotlivci
  • 2009: Herz aus Holz 2009
  • 2009: Mittelfinger hoch feat. Kollegah, Shiml a Favorite
  • 2011: Tak perfektní
  • 2011: Michael X
  • 2011: Auf und davon
  • 2013: Im Ascheregen
  • 2013: Hinterland
  • 2013: Jambalaya
  • 2014: Alles endet (aber nie die Musik)
  • 2016: Lang lebe der Tod feat. Blixa Bargeld , Dagobert & Sizarr
  • 2017: Keine Angst feat. Drangsal
  • 2017: Alles ist erleuchtet
  • 2018: Champion Sound s Marterií
  • 2018: Supernova s Marterií
  • 2018: Chardonnay & Purple Haze s Marterií

Drobnosti

  • Casper je fanoukem fotbalového klubu Arminia Bielefeld . Jeho píse Eines Tages je vnována Arminii Bielefeld.
  • V 1LIVE Schulduell (kolní duel) vyhrála vítzná kola Geschwister-Scholl-Gymnasium v Düsseldorfu exkluzivní koncert s Casperem.

Reference

Opiniones de nuestros usuarios

Rostislav Stejskalová

Tento záznam o Casper (rapper) bylo přesně to, co jsem chtěl najít.

Eduard Brožová

Potřeboval jsem najít něco jiného o Casper (rapper), což nebyla typická věc, která se vždy čte na internetu, a tento článek z Casper (rapper) se mi líbil.

Sarah Hájková

Můj táta mě vyzval, abych udělal domácí úkol, aniž bych použil cokoli z Wikipedie, řekl jsem mu, že to zvládne prohledáním mnoha jiných stránek. Naštěstí jsem našel tento web a tento článek o Casper (rapper) mi pomohl dokončit můj úkol. Málem jsem upadl do pokušení jít na Wikipedii, protože jsem nemohl najít nic o Casper (rapper), ale naštěstí jsem to našel zde, protože pak táta zkontroloval historii procházení, aby zjistil, kde byl. Dokážete si představit, že se dostanu na Wikipedii? Naštěstí jsem našel tento web a článek o Casper (rapper) zde. Proto vám dávám svých pět hvězdiček.

Vaclav Stehlík

Článek o Casper (rapper) je úplný a dobře vysvětlený. Neodstraňuji ani nepřidávám čárku.